Dodano 2013-09-19

Rodzinne święta w wiosce św. Mikołaja i Sylwester „Luz Blues” w Hotelu Platinum

Hotel Platinum Aqua Fun & Events**** mieszczący się w Ostródzie na Mazurach przygotował ciekawe oferty dla rodzin z dziećmi.. Bożonarodzeniowy pakiet pobytowy obejmuje wiele atrakcji, m.in.: wizytę w wiosce św. Mikołaja, która stanie tuż przy hotelu. Natomiast Nowy Rok goście będą mogli przywitać bezstresowo na balu pod hasłem „Luz Blues”. Nie zabraknie też balu sylwestrowego dla najmłodszych oraz innych atrakcji i animacji dla dzieci i całych rodzin.

W tym roku na gości Hotelu Platinum czeka bożonarodzeniowa wioska św. Mikołaja z żywymi reniferami, choinkami, saniami, elfami i możliwością przywiezienia świetnej pamiątki w postaci zdjęcia z Mikołajem. Tradycyjna kolacja wigilijna z kolędami, występy czarodzieja, rodzinna zabawa tropiąca z nagrodami oraz olimpiada wodna w aquaparku – to atrakcje, które sprawią, że to Boże Narodzenie będzie naprawdę wyjątkowe.

Szczegóły tutaj: http://www.hotelplatinum.pl/pl/ofertaspecjalna/rodzinne-swieta-na-mazurach/

Sylwester w Hotelu Platinum to moc atrakcji dla każdego członka rodziny. Aquapark i centrum zabaw „Kidz Fun” nie pozwolą dzieciom nawet na chwilę nudy. Cała rodzina będzie świetnie się bawić w czasie wodnej olimpiady pełnej zawodów, konkursów i animacji. Zabawa sylwestrowa w luźnym stylu, do której nie potrzebne będą wyszukane stroje i kilkugodzinne przygotowania, a także bal sylwestrowy dla dzieci z licznymi animacjami i atrakcjami sprawią, że ta noc będzie bezstresowa i udana. Relaks i odnowę zapewnią zabiegi w gabinetach Family SPA, a wycieczka do lasu saniami lub wozem z ogniskiem i ciepłym posiłkiem pozwoli poczuć prawdziwy, zimowy klimat Mazur.

Szczegóły tutaj: http://www.hotelplatinum.pl/pl/ofertaspecjalna/rodzinny-sylwester-luz-blues/

„Szeroki wybór aktywności, komfortowe pokoje, wyśmienite posiłki, całoroczny aquapark, rodzinne centrum zabaw, gabinety Family SPA oraz wiele atrakcji dla dzieci i dorosłych, sprawią, że goście, którzy zdecydują się nas odwiedzić spędzą tegoroczne święta i Sylwestra w niezapomniany i  niezwykle przyjemny sposób.” – opowiada Kamila Górecka-Kirwiel, PR Manager Condohotels Group.